ساخت کانکس
امروزه به دلیل گسترش شهر نشینی و افزایش رشد جمعیت در کلانشهری. مانند تهران افرادی که با کمبود فضا مواجه هستند. به فکر استفاده از فضای پشت بام به عنوان انباری و یا کاربریهای دیگر افتادهاند. حتی در برخی موارد ادارات و شرکت ها نیز جهت اسکان کارمندان، تیم پشتیبانی،نمازخانه، بایگانی و یا به عنوان اتاق سرایداری از این کانکسها استفاده میکنند.
البته ناگفته نماند در حال حاضر به دلیل شرایط اقتصادی حاکم و قیمت سرسام آور مسکن، اقشار ضعیف جامعه رو به کانکس نشینی در پشت بام خانهها آوردهاند. و پشت بام و کانکس را از مالکین ساختمان اجاره میکنند.
نکته مهم دیگر در ساخت کانکس در محل
در خصوص توان و تحمل سقف اسکلت ساختمان برای بار کانکس است، به همین منظور اجرای این سازهها بر روی ساختمانهایی که با اسکلت بتنی و یا فلزی بنا شدهاند امکان پذیر و ایمن است اما ساختمانهای قدیمی بدون اسکلت با وجود اینکه متریال اصلی این سازه از ساندویچ پانل و بسیار سبک است.
باید حتما مورد بررسی و کارشناسی دقیق قرار بگیرند. علی رغم جنبههای منفی پدیده کانکس نشینی و اجاره آن به افراد مستضعف که تحلیل آن را باید از زبان مسئولین شنید. استفاده از این سازهها در کاربریهای دیگر به دلیل قیمت ارزان و سرعت و سهولت در اجرا بسیار مفید و راه گشا میباشد.
از همین رو جهت دریافت اطلاعات از نحوه خرید و قیمت کانکس از طریق شمارههای درج شده در سایت نمایندگی ماموت پانل با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید تا در صورت توافق، کارشناس مورد نظر جهت بازدید از محل اجرای پروژه و ارزیابی موقعیت اعزام گردد.
مراحل ساخت کانکس در پشت بام
- در قدم اول ساخت این سازه در پشت بام نیازمند گرفتن مجوز و رفع ممنوعیت از شهرداری است.
- قدم بعدی ارزیابی شرایط ساختمان، تعداد طبقات، ارتفاع و موقعیت قرار گیری ساختمان است. اگر تعداد طبقات زیاد باشد. و یا امکان آمدن جرثقیل تا نزدیکی ساختمان وجود ند اشته باشد.سازه را نمیتوان به صورت آماده و پیش ساخته از کارخانه منتقل کرد. و برای ساخت آن باید کانکس را در پشت بام اجرا و مونتاژ کرد. که البته برای این منظور مصالح مورد نیاز را یا باید از طریق پله و یا بالابر منتقل کرد.
- محل اجرا و قرار گیری کانکس نیز باید به گونهای باشد. که مزاحمت و مشکلی در تردد ساکنین ساختمان ایجاد نکند. نکته دیگر اینکه جهت اطمینان بیشتر از ثبات و امنیت کانکس چه در سازههای بزرگ و چه در سازههای کوچک شاسی و یا اسکلت سازه را توسط مهاربندهایی به اسکلت اصلی بنا مهار میکنند. تا در هنگام طوفان و بادهای شدید خطر آفرین نباشد.